Aanvragen info/ advies

  • een vraag n.a.v. dit bericht? Laat het ons weten!

pijlinfo

Bezorging van uw bestellingen binnen 24 uur

20 dec 2020

Grote vestigingsvoorraad

Elektrogroothandel Frigé beschikt lokaal over een grote vestigingsvoorraad. Vandaar onze unieke bezorg-service: “Voor 09.30uur besteld dezelfde dag geleverd”. U hoeft dus niet te wachten tot de dag erna, maar heeft uw bestelling gewoon dezelfde dag in huis. Hoe mooi is dat!

Bezorgservice uitgebreid en versneld

Onze service wordt vanaf 4 januari 2021 nog uitgebreider. Door avondvervoer tussen de Frigé-vestigingen beschikt u als klant niet alleen over de zeer grote lokale voorraad van de vestiging waar u klant bent, maar is ook de voorraad van de andere vestigingen voor u beschikbaar. Alle orders die tot 16.00 uur worden geplaatst en op voorraad zijn in een andere vestiging dan waar u klant bent, zijn de dag erna om 07.30 uur beschikbaar en kunnen desgewenst worden afgehaald of worden diezelfde dag bezorgd. Zo beschikt u over de volledige voorraad van alle Frigé-vestigingen binnen 24 uur!

Bestellingen ’s avonds en ’s nachts

Web-orders die worden geplaatst in de avond-nachtelijke uren worden de dag erna – indien voorradig – gewoon geleverd. Dus bijvoorbeeld alle web-orders die van maandag op dinsdag tussen 17.00 uur en 9.00 uur worden ingevoerd, worden op dinsdag bezorgd. Een ongekende en unieke service binnen de Groothandel!