Bezorging van uw bestellingen binnen 24 uur

20 dec 2020

Grote vestigingsvoorraad

Elektrogroothandel Frigé beschikt lokaal over een grote vestigingsvoorraad. Vandaar onze unieke bezorg-service: “Voor 09.30uur besteld dezelfde dag geleverd”. U hoeft dus niet te wachten tot de dag erna, maar heeft uw bestelling gewoon dezelfde dag in huis. Hoe mooi is dat!

Bezorgservice uitgebreid en versneld

Onze service wordt vanaf 4 januari 2021 nog uitgebreider. Door avondvervoer tussen de Frigé-vestigingen beschikt u als klant niet alleen over de zeer grote lokale voorraad van de vestiging waar u klant bent, maar is ook de voorraad van de andere vestiging voor u beschikbaar. Alle orders die tot 15.00 uur worden geplaatst en op voorraad zijn in een andere vestiging dan waar u klant bent, zijn de dag erna om 07.30 uur beschikbaar en kunnen desgewenst worden afgehaald of worden diezelfde dag bezorgd. Zo beschikt u over de volledige voorraad van alle Frigé-vestigingen binnen 24 uur!

Bestellingen ’s avonds en ’s nachts

Web-orders die worden geplaatst in de avond-nachtelijke uren worden de dag erna – indien voorradig – gewoon geleverd. Dus bijvoorbeeld alle web-orders die van maandag op dinsdag tussen 17.00 uur en 9.00 uur worden ingevoerd, worden op dinsdag bezorgd. Een ongekende en unieke service binnen de Groothandel!