Voor wie

Elektrogroothandel Frigé levert aan installatiebedrijven, zzp’ers, industrie en (de technische dienst van) zelfinstallerende instellingen. Wij leveren dus niet rechtstreeks aan consumenten.

Installatiebedrijven

Mede dankzij een goed voorraadbeheer, verspreid over 2 vestigingen in Nederland kan Frigé flexibel en snel inspelen op de wensen van installatiebedrijven, groot en klein. Daar waar standaardoplossingen tekortschieten zullen onze technische adviseurs en productspecialisten u ondersteunen en meedenken bij het vinden van een passende oplossing. Dankzij onze samenwerking met andere groothandels en ook met leveranciers en vakgroepen als Imagro zijn we goed op de hoogte van de laatste stand van zaken binnen de branche. Wij denken met u mee bij het vinden van de juiste materialen of leverancier. En dit alles natuurlijk tegen concurrerende prijzen.

Klant worden

pijl klanten

Voordelen van Frigé

  • Persoonlijk advies
  • Concurrerende prijzen
  • A-leveranciers
  • Snelle en vriendelijke service
  • Leverbetrouwbaarheid
  • Zeer ruime balie-/afhaalvoorraad bij de lokale Frigé vestigingen
  • Expertise en deskundig personeel
  • Bestelgemak online én via de balie
  • Regionale bereikbaarheid

ZZP’ers

We zijn er ook voor de ZZP-er, die snel en goed materiaal nodig heeft. Uiteraard kunt u bestellen via onze webshop, maar u kunt ook altijd gebruik maken van onze decentrale magazijnen bij een van onze vestigingen in Heerlen of Haarlem. Ons deskundige personeel staat met raad en daad (en koffie!) voor u klaar.
In de webshop kunt u makkelijk favorieten aanmaken van uw vaak bestelde materialen en eerder bestelde orders inzien. Dit maakt snel opnieuw bestellen eenvoudig en handig. Orders die voor 9.30 uur worden geplaatst, worden over het algemeen nog dezelfde dag uitgeleverd. Als u klant wordt kunt u ook gebruikmaken van onze interessante kortingsacties.

Industrie

De industrie heeft specifieke behoeften op installatiegebied. Vaak gaat het om het efficiënt inrichten van processen. Daarbij is het van belang de kosten beheersbaar te houden. Frigé kan u adviseren op het gebied van efficiëntie en optimalisatie van uw logistieke stromen en levert de producten en materialen die daarbij passen.

Zelfinstallerende instellingen

Frigé is er ook voor de technische diensten van bedrijven en instellingen. We zijn op de hoogte van ontwikkelingen en nieuws binnen de branche en kunnen u vakkundig adviseren. Frigé kan alle kennis en materialen leveren om uw gebouwen veilig, energiezuinig, gezond en comfortabel te maken. Via onze webshop kunt u altijd direct bestellen. Orders op werkdagen voor 9:30 uur besteld, worden in principe nog dezelfde dag geleverd.