Over Frigé

Elektro Groothandel Frigé is een oer-Hollandse volledig zelfstandige en onafhankelijke groothandel. Ons specialisme is het adviseren en verkopen van elektrotechnische materialen in de breedste zin van het woord. Wij bedienen de professionele en zelf installerende installatiebedrijven.

Persoonlijk, deskundig en altijd dichtbij

Onze uitdaging is om altijd dicht bij onze relaties te staan. Niet voor niets is onze missie Persoonlijk*, deskundig en altijd dichtbij, drie kernbegrippen die letterlijk in ons DNA zitten.

Altijd in de buurt

Onze vestigingen liggen gunstig verdeeld in Nederland met als verkoopkantoren Heerlen en Haarlem. Onze verkoopkantoren beschikken over een zeer ruime voorraad, waarbij de wens van onze afnemers leidend is. Wij kunnen hier elke dag snel en slagvaardig op inspelen. Natuurlijk bezorgen wij alle bestellingen met eigen Frigé chauffeurs zodat maximale kwaliteit vanzelfsprekend is.

 

Klant worden

  • online orders plaatsen
  • gebruik maken van acties en kortingen
  • direct voorraad bekijken
  • magazine ontvangen

pijl klanten

Ruime ervaring

Dit alles doen wij al vanaf 1961. Gedurende deze jaren hebben we geleerd dat samenwerking in combinatie met de juiste prijs van het grootste belang is voor zowel onze afnemers als onze toeleveranciers. Frigé neemt hier graag de centrale sleutelrol voor haar rekening.

Snel en betrouwbaar

Flexibiliteit, persoonlijke aandacht en maximaal betrouwbaar zijn: dat is waar wij voor staan. Daarbij wordt door onze afnemers zeer gewaardeerd dat orders die wij op werkdagen voor 09.30 uur ontvangen dezelfde dag nog worden geleverd dankzij onze uitstekende vestigingsvoorraden en maximale inzet van onze vestigingsmedewerkers.

Lid van Imagro Groep

Elektrogroothandel Frigé is lid van de Imagro Groep. Gezamenlijk met 9 onafhankelijke elektrotechnische en industriële groothandelaren vormt Imagro de grootste onafhankelijke groothandelsgroep van Nederland. Door deze samenwerking kunnen goede afspraken met leveranciers worden gemaakt en opereren wij concurrerend op de Nederlandse markt.

De Imagro groep is onderdeel van IMELCO, de wereldwijd leidende combinatie van onafhankelijke elektrotechnische groothandelaren. IMELCO-leden zijn gevestigd in 22 landen in Europa, Australië, Rusland en Noord-Amerika. Via Imelco delen de leden kennis en praktijkervaringen rond technologie, marktontwikkeling, trends, digitalisering en marketing. Zo kunnen wij u als klant altijd adviseren met kennis van de laatste stand van zaken.

logo Imagro Groep